Oppdal: Da Kjell Arne Torve fikk beskjed om at selskapet han jobbet for skulle gå over til netthandel og derfor ikke trengte selgerne sine, satt han seg ikke akkurat ned og deppet.

Nei, da startet han sitt eget firma, som i dag, ti år senere, har 25 ansatte og tre fokusområder; renhold, vedlikehold og en gros.

1. april 2005 ble «2rve renhold» stiftet, r'en står for renhold, v'en for vedlikehold og e'en for en gros. For tre år siden kom et nytt tilskudd Torve med i butikken, broren Jan Morten Torve er i dag driftsansvarlig og holder styr på alle ansatte som er ute og arbeider på konferansesenter, kjøpesenter og andre næringsbygg.

Kjell Arne forteller at det var greit å få inn ekstra hjelp, det har til tider vært så mye å gjøre at han har sovet på flatseng på kontoret.

Godt miljø

Bedriften har vokst jevnt og trutt og miljøet skal være så bra at til nå er det ingen som har sagt opp.

Renholdsbransjen har kanskje ikke vært den næringen som har vært mest renhårig når det gjelder arbeidsforhold og økonomi, men på det området har 2rve Renhold hatt en helt klar filosofi; her skulle alt være på stell fra dag én.

Sertifisert

Til tross for en omfattende behandlingsprosess tok det bare litt over et år fra loven om sertifisering av renholdsbedrifter kom til Torve hadde alle papirene i orden. Dette er en stor trygghet for oppdragsgivere, forklarer Kjell Arne.

– Jeg er så heldig at jeg har med meg en arbeidsglad og kvalitetsbevisst gjeng, og det er jo de som gjør bedriften til det den er blitt, mener sjefen sjøl.