OPPDAL/RENNEBU: Ei Tønsbergkvinne i 40-årsalderen var på tur fra Jøldalshytta til Trollheimshytta søndag. Hun ble advart mot å gå, på grunn av at det var liten storm og fokksnø, men hun gikk allikevel.

Betjeningen meldte fra til Rennebu Røde kors. Det hele endte godt, og klokka halv tolv søndag kveld ble leteaksjonen avsluttet da kvinnen ble funnet i god behold på Trollheimshytta

To par i 50-årsalderen trengte hjelp i går kveld. Rennebu Røde kors fikk melding om at de var i dårlig forfatning. De fire fra Orkdal ble plukket opp av en scooterpatrulje og klokka 22.30 var de på Jøldalshytta i god behold.

Klokka 23.45 fikk Røde kors en bekymringsmelding om to damer i 30-åra, ei bosatt i Orkdal og ei i Nordland. De to damene gikk fra Trollheimshytta i nitida søndag morgen. Rundt klokka sju søndag kveld var de på Jøldalshytta. De to fjellvante damene fortsatte turen. Da de ikke var kommet fram til noen ny hytte ble det gjennomført en leteaksjon. Det hele endte med at en scooterpatrulje fra Rindal Røde kors fant damene i god behold klokka to natt til mandag på Trollheimshytta.

Det var også en leteaksjon på Orkelsjøen i natt. Familie meldte fra da to kvinner i 40-åra var ventet ned fra Orkelsjøen etter at de hadde tilbrakt helga på ei hytte. Meldingen kom inn like før klokka ni i går kveld. Rundt klokka 22 kjørte fire personer fra hjelpekorpset på to scootere ut for å sjekke om damene fortsatt var på hytta. Det tok tid å komme fram på grunn av dårlig vær, men klokka 0300 kom meldingen om at de to var i god behold på hytta. Damene hadde heldigvis sett an været og valgt å gå tilbake til hytta i stedet for å fortsette i uværet.