TRONDHEIM: I følge RBK.no valgte Jo Sondre til slutt å si nei da han fikk tilbud om å bli med FK Haugesund og sambygdfing Vegard Skjerve til la Manga. Haugesund hadde håpet at Jo Sondre Aas skulle komme på utlån fra Rosenborg, men det blir det altså ikke noe av.

– Det er helt greit at det ikke ble noe av, men det kan være det skjer noe senere i sesongen. Jeg tror jeg må få bedre matching enten denne sesongen eller neste sesong. Det er nødvendig hvis jeg skal ta steget helt opp, sier Aas til RBK.no.

Til klubbens nettsider sier sportslig leder Erik Hoftun at det fortløpende vil bli vurdert om Aas skal leies ut til en annen klubb. Egne regler for aldersbestemte landslagspillere gjør det mulig for Aas å bli leid ut når som helst i løpet av sesongen.

–Vi vurderer det fortløpende, men tror ikke det kommer til å skje noe før sommeren. Dette handler om optimal utvikling for de som ikke spiller fast på laget, sier Hoftun til RBK.no.

Spisstalentet fra Rennebu er ikke skuffet over at det ikke blir noen utleie denne gangen.

– Overhodet ikke. Rosenborg har den beste treningsgruppa i landet, og jeg synes jeg får god matching gjennom spill i andredivisjon, sier han til RBK.no.