I en pressemelding opplyser Nasjonalparken Næringshage at de har ansatt Iris Røstad og Asgeir Meland.

Røstad skal jobbe med kommunikasjon og arrangementer. Hun er fersk økonom fra Handelshøyskolen BI i Trondheim, med fordypning i prosjektledelse.

- Hun har også godt grep om synlighet på digitale flater. For ett år siden startet hun sin egen instagramkonto, i.rdecor, og hun har i dag nesten 45.000 følgere. Vi tror det blir spennende å følge oss framover, skriver Nasjonalparken Næringshage i en pressemelding.

Meland er ansatt for å lede forprosjektet "Grønn Fjellhageby". Prosjektet har som mål å utvikle et nytt konsept for fritidshytter, der hovedfokus er bærekraft både når det gjelder bygg og bruk. Prosjektet er en del av Fjellsatsinga som administreres av Oppland fylkeskommun

Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Miljødirektoratet der han blant annet har jobbet med merkestrategi og besøksforvaltning for Norges Nasjonalparker.

- Prosjektarbeid, natur og verdiskaping er stikkord som beskriver den kompetansen Asgeir tar med seg inn i Næringshagen og våre prosjekter, skriver næringshagen videre.