Det er inngått avtale mellom partene Coop Oppdal Eiendom AS og Oppdal Maskinkompani AS om at Coop Oppdal Eiendom AS kjøper Maskinkompaniets tomt (gnr. 280 bnr. 44) der de i dag driver sin virksomhet.

Maskinkompaniets virksomhet skal reetableres på annen beliggenhet og eiendommen skal overtas av kjøper 31.12.2019. Ved overtakelsen av eiendommen skal alle påstående bygninger være sanert og tomta byggeklar for ny virksomhet.

Det har vært ført forhandlinger om tomteoverdragelsen over en tid og avtalen ble signert i slutten av august. Begge parter er godt fornøyd med avtalen og ser fram til en spennende vei videre.

- Vi ser fram til å reetablere oss i Kåsen industriområde. Beliggenheten for et maskinfirma sentralt i innkjøringen til sentrum av Oppdal er i framtid ikke den beste, så dette er en god løsning både for oss og for Oppdal, sier daglig leder i Oppdal Maskinkompani, Audun Mjøen i en pressemelding.

- Tomta ut fra beliggenhet er helt ypperlig for vår handelsvirksomhet. Den har vi hatt i kikkerten lenge og endelig lyktes vi med å erverve en av de beste beliggenhetene nord for Oppdal sentrum, sier administrerende direktør i Coop Oppdal, Morten Erik Stulen.

Administrerende direktør i Coop Oppdal, Morten Erik Stulen. Foto: Arkivfoto