Oppdal: Gimse 2 klarte ikke stille lag til torsdagens bortekamp mot Oppdal A-lag. Dermed blir oppdalingene tildelt seieren 3-0.

- Seieren betyr lite. Vi har lyst til å spille fotball, sier spillende trener Martin Lund Øien.

Treneren har fått fortalt at Gimse-spillerne er blitt innkalt til oppvaskmøte etter manglende interesse på å reise på bortekamp til Oppdal.

- Det er selvsagt synd at det skjer. Men når det nærmer seg slutten av sesongen er det nok tungt for mange lag å kjøre langt til kamp, sier Øien.

Full tropp på bortekampene

Oppdal vant også en cupkamp tidligere i sesongen på grunn av at motstanderlaget ikke klarte å stille lag. I tillegg har en del kamper blitt flyttet på.

- Dette er nok en av de letteste kampene vi har spilt, sier han og ler.

Øien sier også at han ser ironien i det hele. Før sesongen fryktet mange at oppdalslaget ikke skulle klare å stille lag til alle kampene. Det har Oppdal motbevist.

- For hver kamp har vi bevist at vi ikke har det problemet. Det er heller andre lag i serien som har slitt. Vi har hatt en stor stall gjennom hele sesongen og aldri slitt med å stille lag på bortekampene, sier den spillende treneren.

Strindheim TF 3 neste

Førstkommende mandag gjør de et nytt forsøk når Strindheim TF 3 gjester Oppdal kunstgress. Trondheimslaget er blant de beste i serien, og Øien krysser fingrene for at de klarer å stille mannskap.

- Vi håper at vi kan få lov til å spille en fotballkamp igjen og at de koster på seg turen til Oppdal, sier Øien.

Oppdal A-lag ligger foreløpig på en andreplass med 31 poeng. Kommende motstander Strindheim TF 3 har 28 poeng og ligger på en fjerdeplass. Men de har tre kamper mindre spilt.