OPPDAL: Bandet er klare for konsert under vinterfesten i Oppdal. deLillos er et av de fire store innen norsk rock. Før jul hadde bandet to konserter i Den Norske Opera som ble utsolgt på et par dager. Nå er de klar for Oppdal i vinterferien - lørdag 27. februar. Billettsalget starter mandag 18. januar!

– Vi er meget stolte over å ha kapret et av de beste og viktigste norske rockebanda i Norge til Oppdal kulturhus, sier Morten Haagensen.

deLillos er sammen med Dum Dum Boys, Raga Rockers og Jokke de fire store i Norsk rock de siste tre 10-åra. Siden midt på 80-tallet har de levert låter som «Tøff i pysjamas», «Kokken Tor», «Neste sommmer», «Hjernen er alene» og «Min beibi dro avsted» for å nevne en brøkdel av den enorme låtkatalogen.

– Som veldig mange vet er deLillos et utrolig bra liveband, sier Haagensen.

Lørdag 27. februar står de på en oppbygd scene i kulturhuset. Vi snakker om skikkelig rockekonsert med innkjørt amfi og ståkonsert.

– Oppdal kulturhus satser stort på den nye vinterfesten i Oppdal og setter pris på en slik felles satsing for å skape en skikkelig vinterfest for både innbyggere, hyttefolk og andre tilreisende, sier Haagensen.

– Med deLillos har vi et stort trekkplaster på den musikalske fronten, sier en meget fornøyd Haagensen i kulturhuset.