Oppdal: En mann på 29 år er sendt til arresten i Trondheim etter at han kom i klammeri med en drosjesjåfør på Oppdal ved 20-tiden lørdag kveld.

Forholdene rundt det som skjedde er noe uklart, men mannen og drosjesjåføren havnet i et basketak som var så heftig at politiet ble tilkalt. Mannen skal ha gått inn på sentralen og slått til en av sjåførene.

Dette opplyser operasjonsleder Ann Kristin Øye ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Opdalingen.

Trøndertaxi ønsker på det nåværende tidspunkt ikke å kommentere forholdet.

Knappe to timer senere måtte politiet nok en gang rykke ut. Da var det snakk om en mann i 20-årene som var beruset og oppførte seg truende utenfor Domus. Politiet meldte ved 21.40-tiden at patrulje var på vei.

Like før klokken 22.00 ankom politiet, også denne gangen var det snakk om en sterkt beruset 29-åring. Denne karen slapp turen inn til arresten i Trondheim, han ble kjørt hjem for å sove ut rusen.

Ungdom kastet stein

Flere personer har ringt inn og klaget på bråkete ungdommer i Røsslyngveien på Oppdal. Ungdommene som skal ha vært i alderen 12 - 16 år, skremmer folk ved å rope og skrike. Det ble også rapportert om at ungdommene kastet stein mot et hus. Politiet sendte ut en patrulje til området.