Det var like over midtnatt, natt til søndag, at det gikk veldig galt på en privatfest i Oppdal sentum.

Det var to unge gutter, 17 og 19 år, som hadde fått lov av foreldrene å arrangere privatfest. Til festen var det invitert venner og bekjent av de to brødrene.

Ut på kvelden kom det til folk som ikke var invitert, og det ble etterhvert svært folksomt på festen.

- Vi har ennå ikke fått oversikt over hva som skjedde og hvorfor det skjedde, men en mann på 18 år, som var en av de inviterte på festen, ble stukket i halsen med glasskår fra en knust flaske, forteller Christiansen.

- Den unge mannen har vært særdeles heldig, det kunne gått mye verre, forteller Christiansen som ble utkalt på jobb på grunn av det store og alvorlige omfanget av festbråket.

- Mannen fikk straks behandling, ble sydd av lege lokalt og er nå helt utenfor fare, forsikrer politimannen.

Et kutt i halsen nær hovedpulsåra kunne fått fatale følger, både for den unge mannen, men også for gjerningsmannen som i verste fall kunne blitt drapsmann.

Fem personer er innbrakt av politiet og sitter nå i varetekt i Trondheim. De blir avhørt i løpet av dagen.

På Oppdal er det lokale politiet fullt opptatt av å avhøre vitner som var til stede under hendelsen. Bare i dag blir seks personer avhørt lokalt.

- Her avhører vi folk på løpende bånd og blir nok jobbende utover dagen og kvelden, opplyser det lokale lensmannskontoret.

Christiansen utelukker ikke at flere vil bli innkalt til avhør, eventuelt pågrepet. Dette vil man få mer oversikt over i løpet av dagen.

Saken oppdateres