Siden den første Husker-du-kvelden for sju år siden har Harald Vognild og gode medhjelpere flere ganger fyllt Berghallen grendehus.

Onsdag kveld går vårens eneste Husker du-kveld av stabelen med både utstilling, revyvise, allsang og kaffe.

– Det har slått an, vi har holdt på siden 2016. Vi begynte med fire kvelder årlig men nå har vi to; en om høsten og en om våren.

Det forteller Harald Vognild, mangeårig ildsjel i Berghallen grendahus.

– Vi hadde et skikkelig hus, men fant ut at vi måtte ha innhold i huset, sier Vognild til Radio E6, og forteller at Husker du-kveldene fortsatt er populære.

– Vi må fornye oss hele tida, og har så mye gode aktører å ta av. Og det dukker stadig opp nye talent som stiller opp, sier Vognild.

Utstilling

Denne gangen har han en utstilling på programmet. Det er Sverre Bjørkås, mest kjent for folkemusikk og felespill, som også er en dyktig til å lage figurer i tre.

– Sverre er hendt og har med seg mye interessant. Han har skåret ut en figur som viser Sverre Stensheim da han gikk i Squaw Valley i 1960, det er utrolig fint, sier Vognild som mener publikum virkelig har noe å se fram til.

Ola Skarsheim og Oddbjørn Hindseth skal fortelle om slektsgranskning, trekkspillklubben underholder og Haugkråk-karene Øyvind Dørum og Erlend Skarsheim har vogså noe på hjertet.

– Og så har Roar Håker skrevet ei Husker du-vise, som det er urpremiere på. Den er rykende ferskt og virkelig god, lover Vognild.

Husorkesteret ved Stig Fossum og Arne Emil Skjørstadmo er på plass, slik at det tradisjonen tro blir god anledning til å være med på den tradisjonsrike allsangen.

– Det blir Husker-du-melodier, sier Vognild, og tilføyer at programmet er lagt opp for et voksent publikum.

– Men unge er også velkommen.