I gode forhold i Grytdalen deltok seks hunder i UK, klassen for hunder under to år og seks hunder i AK, åpen klasse. Det var mye ryper, og de fleste hundene fikk mulighet til å vise at de kunne kunsten å lokalisere rypene, ta stand og oppføre seg fornuftig i situasjonen.

Klubbmesterskapet arrangeres for andre gang på rad, og meningen er at det skal bli en fast tradisjon. Gledelig at flere uerfarne deltok. Klubbmesterskapet er en fin anledning til å lære seg å gå på prøve med hunden sin. OJFL ønsker å styrke fuglehundmiljøet i bygda, og ser med glede på at de er både unge og gamle, kvinner og menn, fastboende og hyttefolk blant deltakerne.

Vinnerne ble:

UK: Vinner ble irsk setteren Imingens Flora med fører Ingeborg Hårstad. Nummer to ble irsk setteren Embla med fører Ståle Guldberg og nummer tre engelsk setteren Poppy med fører Linda Karlsen.

AK: Vinner engelsk setter ble Brego med fører Erling Meirik, nummer to ble pointer Charlie med fører Tore Torve, og tredjeplassen gikk til engelsk setteren Sara med fører Einar Aarak.

Vinnerne i hver klasse fikk OJFLs vandrepokal for ett år.