Lørdag er det klart for en kjempekveld på George, med Gaute Iversen og Halvor Mjøen i spissen for Soulmates.

Det er ikke lenge siden Texum og The Rooph også spilte i lokalene.

Hotellsjef Steinar Furnes forklarer satsingen på lokale grupper og musikere slik:

–For det første er det kjempebra musikk og underholdning og for det andre ønsker vi å bakke opp det lokale musikkmiljøet, slik at det kan bli enda bedre. Og sist, men ikke minst ønsker vi å bekrefte vår tilknytning til lokalmiljøet og befolkningen. Det medfører også risiko, men vi føler at det er verdt det.

Lørdag er turen kommet til 10 manns sterke Soulmates:

«Joe Cocker med flere nøyer seg sjelden med 3 mann og en kassettspiller i bandet, og «The Blues Brothers» og «Commitments» fyller hele scenen når de turnerer. Solumates gjør det samme.»

Målet med bandet er først og fremst å levere et kinder-egg-show der man både lager en god fest, spiller musikk som er like aktuell for de på 20 som de på 50 (de trodde selv heller ikke dette var mulig..) og i tillegg klarer å overbevise musikalsk og gi noe utenom det folk har vært med på før med et så stort band, hevdes det i markedsføringen.

Inspirert av forskjellige musikkstiler med en vanvittig lyst til å underholde et hvert publikum ble Soulmates dannet for å bli et av de få band med stor nok besetning til å spille det meste man kan tenke seg av musikk.

– «Soulmates» skaper bestandig en festkveld, smiler musikkelskeren Steinar Furnes.

Soulmates består av 10 dyktige musikere, som har satt seg som mål å kombinere underholdning med musikalsk kvalitet.

– «Alt du hører er det du ser, og et tight komp, blåserekke og ambisiøse vokalister skaper et massivt lydbilde. Dette åpner for tolkninger av det meste i en spennende setting anført av vokalistene Cecilie Laugsand og Bjørn Tyldum.»

Neste gruppe med lokalt tilsnitt er Erlend Viken som kommer med sitt bluegrassband «Colonel Laceration», som uten for mye støy faktisk har gått hen og spilt på Slottet. Men 10 mars spiller de på Quality Hotel Oppdal.