OPPDAL/RENNEBU: Mjulen BigBand fra Rennebu og Hussto fra Opdpal er nomineert til Drømmestipendet og konkurrerer om et stipend på 10 000 kroner.

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Drømmestipendet skal være en inspirasjon og et bidrag for å oppfylle mange drømmer blant barn og unge.

Kommunene nominerer en kandidat hver, person eller gruppe. En bredt sammensatt jury velger videre ut de 100 heldige stipendmottakerne hvert år.

Her er Mjuken BigBand sin drøm:

– Drømmen er at Mjuken BigBand skal være en arena for unge musikere som ønsker en ekstra utfordring på sitt instrument. Her møtes ungdommer fra ulike deler av kulturskolen; korps, kor, instrumentalister, vokalister og band til spennende og utfordrende samspill. Mjuken BigBand driver med, rytmisk musikk, improvisasjon, gehørspill, samspill og spilleglede.

Her er Hussto sin drøm:

Vår drøm er å spille inn plate og slå gjennom som gruppe. Vi har 14 egenkomponerte låter. Plata vil vi sende til radio, festivalbookere og kontaktpersoner som kan bidra til at vi får oss flere gigs.

NOMINERT : Hussto fra Oppdal.