STORLIDALEN: De tre personene som satt værfast ved Storhaugen i Storlidalen har kommet seg ned i god behold. Dårlig sikt som følge av tåke, vind og snø, gjorde at personene valgte å grave seg ned, etter råd fra Røde kors. De holdt kontakt med politiet hele natten.

Klokken 08.00 fredag morgen opplyser politiet på Twitter at de tre mennene har kommet seg velberget ned.

De opplyste selv at de var i god behold, men at det hadde vært kaldt. De begynte å bevege seg nedover klokken 06.45. En time senere var de ned på parkeringsplassen ved Dalsli skitrekk, skriver adressa.no.

- Vi har avtalt å holde kontakten gjevnlig ut over natten. Røde kors hjelperkorps i Oppdal har bistått som veileder om hva de skal gjøre, og hovedredningssentralen er orientert, sier operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, Astrid Metlid.

På grunn av at personene befinner seg i et skredutsatt område, ble det vurdert slik at det heller ikke ville være forsvarlig å sende inn hjelpemannskaper i mørket.

- Vi har vurdert det dit hen at det går bra å overnatte for alle tre, sa Metlid til Opdalingen rundt klokken 23 i går kveld.