OPPDAL KINO: - Vi har hatt en veldig bra start på kinoåret 2009 med flere gode filmer og veldig godt besøk. Dessverre var det mange som ikke fikk plass på den siste visninga av "Australia" på søndag. Vi har nå funnet plass til en ekstra forestilling av storfilmen, forteller kinosjef Morten Haagensen.

Er det noen som har mulighet til en ettermiddagstur til Australia så viser Oppda kino filmen Onsdag 14. januar kl. 16.00. Billettene er nå i kveld lagt ut for salg på www.oppdalkulturhus.no

Den nydelige franske filmen "Landhandleren i Provence" som skulle komme på kino fra søndag 18. januar er utsatt et par uker. Dette fordi det er svært få kopier av denne filmen (kun 2 faktisk) og den filmkopien Oppdal skulle hatt er opptatt hos en annen kino.

- Men fortvil ikke. Vi får den i hus fredag 6. februar og da vil den bli satt opp den påfølgende uka. Følg med på www.oppdalkulturhus.no for tidspunkt.

De som allerede har kjøpt billetter vil få byttet billetten til en annen forestilling ved henvendelse i billettutsalget i kulturhuset.

-Vi erstatter "Landhandleren i Provence" med den britiske filmen "Tilbake til Yorkshire" - også det en fin film med bl.a. Colin Firth (Mamma Mia) i hovedrollen. Drama fra flott landskap i England. Filmen høster meget gode kritikker og skal være en varm og fin film. Vel møtt fra søndag 18. januar

MAX MANUS, DØD SNØ og LA DEN RETTE KOMME INN

"Max Manus" har også gått for fulle hus en lang periode. Filmen er sett av over 700.000 i Norge og 2500 bare i Oppdal. Vi er nå på ekstraforestillinger og har 5 ekstra visninger tom. mandag 19. januar. Har du ennå ikke sett den håper jeg du har mulighet de neste dagene.

"Død snø" hadde Norgespremiere på fredag og har hatt en pangstart på kino i Norge og Oppdal. Zombie/splatter/komedien er en opplevelse for den som liker blod, gørr, motorsag og snøscootere med en god porsjon humor og grøss. På kino denne og neste uke.

"La den rette komme inn" er av flere aviser kåret til en av de 10 beste filmene fra 2008. Den svenske filmen har fått veldig gode kritikker og er en blanding av drama og grøss. Basert på boka med samme navn. På kino fra tirsdag 13. januar.