OPPDAL: – Det er ikke et annet sted jeg heller vil avslutte julekonsertene mine, sier Stephen Brandt-Hansen. Førjulskonsert med den populære tenoren er nærmest blitt en tradisjon i Oppdal.

I år hadde han med seg både engler, juletrehatt og fire drevne musikere, Bjørge Verbaan, Katrine Pedersen, Peder Øiseth og Bjørnar Søreng.

Publikum fikk i både pose og sekk, alt fra ”O helga natt” og ”Halleluja” til ”In The Ghetto” og ei vise om den fjerde vise mannen sto på repertoaret denne kvelden.

Da konserten nærmet seg slutten ble dessuten Benedicte Bodin med Brandt-Hansen på to låter; ”Because We Believe” og ”Deilig er jorden”.

– Dette er en julegave til dere. Benedicte er i lerke med trøkk, sa Stephen Brandt-Hansen før duoen tok fatt på to av kveldens høydepunkt.

Stephen Brandt-Hansen fikk også tid til ekstranummer, og tok pusten fra publikum med sin versjon av ”Halleluja”, til pianotoner fra Bjørge Verbaan.

JULEDUO: - Nå kommer hjertet deres til å slå litt fortere, sa Stephen Brandt-Hansen da han fikk besøk av Benedicte Bodin på scena.
TRADISJON: Stephen Brandt-Hansen ga publikum både nye og klassiske julesanger.