OPPDAL: I fjor ba Stein Mellemseter om å få avbrekk etter åtte år som visepresident i Norges curlingforbund. Etter helgens curlingting på Lillehammer er han tilbake i vervet.

– Det var et par erfarne som nå gikk ut av styret, og da det var et ønske om kontinuitet og noen mer erfaring ble jeg spurt. Da følte jeg at jeg måtte si ja, sier Mellemseter, og legger til:

– Det blir artig å ta tak i styrearbeidet igjen.

Flere oppdalinger valgt

Oppdal curlingklubbs kasserer Anne Sesaker ble valgt som vararepresentant til styret. Det samme ble Hans Roger Tømmervold, utflytta oppdaling nå bosatt i Stavanger.

Curlingklubbens leder i Oppdal, Ivar Sollie, ble valgt som vararepresentant til kontrollkomiteen.

Ellers ble fjorårets visepresident Morten Sørgård (Snarøen CK) valgt til ny president. I tillegg til Mellemseter får han med seg Hilde Stenseth (Halden CK), Marianne Haslum (Lillehammer CK), Dagfinn Loen (Snarøen CK) og Stål Talsnes (Bygdøy) i styret.

Hedret i fjor

Under fjorårets ting ble Mellemseter tildelt Hederstegnet, forbundets høyeste utmerkelse, for sin innsats.

– Spesielt når det gjelder rekruttering er det veldig respekt for Stein Mellemseter i curlingmiljøet, sa generalsekretær Pål Trulsen til Opdalingen etterpå.

Mellemseter har vært aktiv i curlingmiljøet i 43 år, siden han var 13 år gammel. Mellemseter har vært formann i curlingklubbene både i Oppdal og Oslo. De ble begge stiftet 13. februar 1954, og er de eldste klubbene i landet.

Av meritter kan han vise til fjerdeplasser i NM både som junior og tidligere og har vunnet to NM som veteran.