Oppdal ute av Junior-NM. Rosenborg ble for sterke på Lerkendal.

Det var riktignok Oppdal som begynte kampen best med høyt press og stor aggressivitet de første 20 minuttene. Rosenborg malte seg imidlertid inn i kampen ved å spille sitt spill. Etter en snau halvtime gikk Rosenborg opp i ledelsen ved Ole Kristian Langås. Det så ut til å holde ut omgangen, men så fikk hjemmelaget to raske på slutten av omgangen slik at det sto 3-0.

Også i andre omgang forsøkte Oppdal å sette press på ballsikre Rosenborg-spillere, men ble presset lavere i banen. Dermed ble det både 4 og 5-0, noe som betød hat-trick for RBK-kaptein Mikal B. Haugen.

Like etter timen fikk de mange tilreisende fra Oppdal noe å juble for. John Ivar Mellemseter hadde ikke vært lenge på banen da han og Steffen Fossum kombinerte fint. Fossum sendte Mellemseter videre med et lekkert hælspark. Innbytteren tok med seg ballen ut på vingen, dro seg inn i feltet og banken ballen høyt i mål bak en sjanseløs Rosenborg-keeper. Kampens største jubelbrøl fra tilskuerne og kampens fineste scoring var et faktum.

Selv om Rosenborg la på til 6 og 7-1 mot slutten, var Oppdal allikevel godt fornøyd med kampen.

Dermed er cupeventyret over for Oppdal etter å ha slått ut Buvik, Orkla og Otta.

Opdalingen var på plass på Lerkendal og fulgte kampen via Twitter. Kampreferatet og spillernes egne kommentarer kan du lese i boksen under.

Mer om kampen i tirsdagens Opdalingen.