BERKÅK: Prosjektets mål er i løpet av åtte uker å sette sammen Norges første boyband, og deretter gi ut en single. Det ble sendt ut en poster der interesserte ble bedt om å melde seg på, og i løpet av kort tid hadde 300 håpefulle gutter fra hele landet meldt seg.

En drøm David Eriksen i Eccentric Music sier til TV2 at drømmen er å finne fire gutter som har en drøm – og som tør å leve livet som popstjerner. Av de 300 som har meldt seg, velges det først ut åtte, som til slutt skal bli til fire. De skal danner det som forhåpentligvis kan bli ett nytt norsk pop-vidunder.

I Norge har det ikke vært tradisjon med å danne skreddersydde konstellasjoner, der medlemmene i gruppa ikke plukkes kun ut fra talent, men der også utseende og utstråling teller mye. Om gruppa etter hvert oppnår samme popularitet som «One Direction», «Backstreet Boys», «Westlife» og andre popfenomen i samme sjanger gjenstår å se, men vi følger med i spenning på hvordan prosjektet utvikler seg.

– Får vi de rette medlemmene og de rette låtene, er det ingen grenser for hvor langt dette prosjektet kan gå, sier David Eriksen optimistisk.

På TV Så langt ligger de to første episodene av Prosjekt Boyband ute på TV2 sine nettsider, og her kan du følge jakten på de nye norske popgudene. Der ligger også glimt av vårt lokale sangtalent, og 14 åringen fra Rennebu får allerede gode tilbakemeldinger.

– Han har en klokkeren stemme og gode skuespiller-ferdigheter. Han har blikket, og kan fylle rollen, sier David Eriksen skrytende.

Alexandru er for tiden i Oslo i forbindelse med prosjektet, og har ikke vært tilgjengelig for en kommentar.