RENNEBU: Astrid Smeplass som forrige uke ble stemt ut av Idol avviser at hun skal ha fått tilbud om platekontrakt fra verken den ene eller den andre.

Det er VGNett som skriver at 16-åringen kan få kontrakt med plateselskapet Playroom music og Jan Fredrik Karlsen.

– Det er jo bare tull, forteller Astrid.

– Jeg har ikke hørt noe fra Jan Fredrik, og om det i så fall blir tilbud om det, er det jo ikke sikkert at jeg «takker ja», kommenterer Astrid kort.

Hun synes slett ikke dette er noe å lage stor ståhei rundt.

Rennebu-jenta fortalte til Opdalingen allerede på tirsdag at hun kom til å ta tida til hjelp for å finne ut hva som skulle bli hennes neste karrierevalg.

Akkurat nå er det familien og skolen som har førsteprioritet, samt at Astrid ønsker å finne sin egen plass i musikkbransjen.

Playroom music og Jan Fredrik Karlsen har i følge VG fire måneders opsjon på Idol-deltakerne, og slik det ser ut nå så kommer ikke Astrid til å bestemme seg med det aller første for hva som blir veien videre.

Selv om Smeplass røk ut av Idol så ligger hun akkurat nå som nummer to på Tunes-listen etter P!nk "Just Give Me a Reason", samt at hun er blant de mest spilte på Sportify og Wimp. I morgen blir den nye VG-lista offentliggjort, og i følge VGNett kommer Astrid også til å ligge svært høyt på den.