Aftenpostens anmelder Mona Levin:

«Det er for trangt på Ole Bull Teater til at det er mulig å falle av stolen, ellers ville vi alle ligget i en haug på gulvet. Ylvis gjør det igjen! Originalt, overraskende og eksplosivt»

YLVIS III er forestillingen Vegard og Bård virkelig hadde lyst til å lage. De har laget en forestilling som de selv kunne tenke seg å se. En forestilling hvor de har tatt store sjanser og utfollet seg i grenselandet mellom det utfordrende og surrealistiske innen musikalske humoren.

Brødrene Vegard og Bård Ylvisåker har tross sin unge alder fått en unik posisjon i den norske underholdningsbransjen. Da de to unge herrene startet karrieren i 2000 med forestillingen ”Ylvis-en kabaret” trillet kritikerne og publikum til terningkast seks. Det gjorde de også noen år senere da brødrene var klar med sin andre forestilling; ”Ylvis – en konsert”. Begge forestillingene gikk flere år på scener i Bergen, Oslo og på turne over hele Norge.

YLVIS er også kjent fra radio og TV. Nå sist med suksess-serien ”Norges Herligste” (2007/2008) på TVNorge og ”O-fag” på NRK P3 (2006 og 2008) Høsten 2008 står ”Ylvis møter veggen” for tur også denne gangen på TVNorge.