Det er helt sant! Jeg flytta til Oppdal for å komme nærmere familien og for å komme meg ned på hvilepuls etter noen stressende år som asfaltrotte i hovedstaden.

Det hele starta ganske så lovende. Jeg fant et fantastisk tømmerlafta hus i Drivdalen å bo i, trivelige naboer ønska meg velkommen med blomster, og selv om vannet frøs og sønnavinden blåste fokksnøen inn gjennom tømmeret, så var jeg ved godt mot.

Så bestemmer altså redaktøren seg for å slutte og flytte nordover. Noen uker som konstituert redaktør kan vel ikke skade, tenkte jeg, og stilte opp for avisa, liksom.

Så begynner man å snakke om sammenslåing av lokalaviser, Norges største idrettsarrangement går av stabelen, det skjer dramatiske endringer innen turistnæringa i Oppdal, Amedia bestemmer at vi skal endre utgivelsesdager, design og produksjonsplattform på én og samme dag; ja, ro og fred og hvilepuls en viss plass!

I skrivende stund har jeg bodd i Oppdal i underkant av ti måneder. Lærekurva har vært brattere en skiløypene her oppe, men det har vært fantastisk lærerikt, og jeg kan i alle fall ikke klage på ensformige og kjedelige arbeidsdager.

Ennå er det to måneder til jeg har bodd her ett år, og kjenner jeg Opdalingen rett kan mye skje de neste ukene.

I alle fall - godt nytt år, både i Oppdal og Rennebu!