RENNEBU: Trener Olav Stavne er naturlig nok spent, men samtidig forbausende rolig dagen før dagen. Det største spenningsmomentet er kanskje uforutsigbarheten over hvilket lag som står på den andre banehalvdelen.

– Det er bestandig vanskelig å møte andrelag, sier han.

– Vi går for poeng uansett motstander, legger han til.

Rennebu sliter med en del skader i spillegruppa. Flere av spillerne har føling med strekkskader, det gjelder blant annet begge midtstopperne.

– Både Marius og Jo Andreas starter, så får vi håpe at i hvert fall en av dem klarer å fullføre kampen. Også spissen Håvard Gunnes er litt redusert, men også han er å finne i startoppstillingen, sier treneren.

Torbjørn Skjerve har nettopp kommet hjem etter skolegang, og har vist at han er bra trent og klar for spill. Torbjørn er ganske sikkert å finne på banen fra start, det samme kan dessverre ikke sies om tyrkiske Hamza Gungor.

– Det ble litt mer omstendelig å få på plass overgangspapirene til Hamza enn det jeg trodde, så han er derfor ikke spilleberettiget til åpningsrunden. Hamza kommer fra en tyrkisk klubb, og er en spiller som i vinter har vist mye bra spill fra sin midtbaneposisjon.

– På benken i kveld har Rennebu en fin miks av ungt og rutine, forteller Olav.

– Niklas Nyberg (15) og Christian Ilvang (15 i går) kan få sin debut på A-laget i løpet av kampen, i tillegg er veteranen Magnar Gunnes med til Trondheim. Alt i alt stiller Rennebu med sitt beste tilgjengelige mannskap, så får vi se om det holder mot Tiller som temmelig sikkert har de to rennbyggene Jørgen og Tormod Østerås på laget. De to spilte senest i fjor for Rennebu og kjenner laget godt. Det krydrer oppgjøret litt ekstra, og blir nok en «kamp i kampen».

Les mer om seriestarten i 4. divisjon i dagens utgave av Opdalingen.