OPPDAL: Fristen gikk egentlig ut ved midnatt natt til i dag. I dag var styret i Destinasjon Oppdal AS samlet på overtid for å finne en løsning.

– Vi har sittet siden klokka åtte i morges, og hatt 5-6 styremøter den siste tiden. Vi har vurdert alle muligheter og jobba intenst. Men nå kom vi til det punktet der vi nådde kravet om handlingsplikt fra styret.

Det sier fungerende styreleder i destinasjonsselskapet, Heidi Hokseng.

Intenst arbeid

I dag sendte selskapet ut følgende pressemelding: «Etter intenst arbeid for å redde Destinasjon Oppdal AS, har styret i dag sett seg nødt til å forholde seg til sin handlingsplikt basert på den økonomiske situasjonen i selskapet. Styret takker alle positive krefter som har bidratt i arbeidet for å videreføre driften i Destinasjon Oppdal AS.»

Tidligere i dag ble begjæringen om oppbud for selskapet sendt til skifteretten. Den siste tiden har styret fridd til både aksjonærer og andre bidragsytere for å redde selskapet; både med tanke på å oppnå et forlik med tidligere daglig leder Kari Toftaker, og med tanke på den videre driften.

– Hvor mye penger var det snakk om?

– Jeg vil ikke uttale meg om konkrete tall. Jeg ser at Svein Solberg har uttalt at vi trengte 150.000 kroner, men det er ikke et tall vi kjenner igjen. Faktum er at vi har for lite penger til å kunne drifte selskapet videre, sier Hokseng.

Ingen rettssak

Arbeidsrettssaken mellom destinasjonsselskapet og Kari Toftaker skulle etter planen starte mandag, og vare i tre dager.

– Det som er helt sikkert, er at det ikke blir noen rettssak i neste uke. Nå er det opp til bostyret hva som skjer videre.

– Hva skjer med pengene som allerede er betalt inn av aksjonærene?

– Det blir det også opp til bostyret å ta hand om. Vi har litt penger på konto, men vi har også en del som skal betales.

I dag ble det også sendt ut informasjon til alle aksjonærene i destinasjonsselskapet.