OPPDAL: Spenninga var stor da kampen ble sparket i gang på Oppdal kunstgress. Det skulle imidlertid ikke gå mer enn ti minutter før Rennebu og Niklas Nyberg satte inn 1 - 0.

I strupen

Selv om oppdalingene var langt fra underlegne slet de med å skape de virkelig store sjansene. Rennebu på sin side var stadig i strupen på oppdalsforsvaret og keeper Geir Kleven.

Da første omgang var ferdigspilt sto det 3 - 0 etter to nye nettkjenninger, henholdsvis av Petter Sandhaugen og Aleksander Sæther Flå.

Etter pause fortsatte Rennebu å prege spillet. Innbytter Espen Hårstad Jappee satte inn det fjerde målet, mens fjorten år gamle Arne Gunnes, også innbytter, satte inn nummer fem og seks.

Grei kamp

– Hvorfor vi vinner 6 - 0 er vanskelig å si. Kampen var egentlig grei, det var ikke så dårlig motstand, sier Rennebu-trener Svend Didrichsen etter kampen, og legger til:

– Vi setter nok mer press på forsvaret deres. I tillegg vinner vi en del på tilfeldig spill.

Et bedre lag

Rennebu har tre strake seire så langt i årets 5. divisjonsserie. Oppdal har tre tap.

– Det er dritkjedelig å tape for Rennebu, sier kaptein på Oppdal, Martin Lund Øien.

– De har trent i hele vinter, mens vi stabla sammen et lag fjorten dager før seriestart. De er nok ikke bedre fotballspillere, men de fungerer mye bedre som lag, og er alltid først ute i dueller. Det er forskjellen i dag, legger Øien til. Han tror på revansje når lagene møtes senere i sesongen.

– Da har vi blitt mer samkjørte som lag, sier Øien.