OPPDAL: – Jeg har ikke hørt noe om en fjerde forestilling, men skal så absolutt vurdere å bli med om jeg får en formell forespørsel fra forestillingsleder Knut Sneve, sier jibber, gründer og 17 år gamle Simon Mellemseter - en av flere karakterer i Virrvass. Service og samferdselseleven ved Oppdal videregående ser fram til å presentere sin nye bedrift: «Middle East Tours UB» på «Lenge leve bygdenorge»-showet.

– Det nye er opplevelsesturer til Midtøsten. Opplevelsesturer har jo blitt ganske vanlig, så hvorfor ikke dra på opplevelsestur til Midtøsten, sier 17-åringen.

– Hva skjedde med skishopen du etablerte for et par år sida; Tante Ludder?

– Det var mange som satte kjepper i hjula, som regelrett torpederte bedrifta. Jeg har for eksempel hørt rykter om en psyko gartner. Han var nok sentral i ødeleggelsen, sier Mellemseter, som ikke har møtt motstand i forbindelse med etableringen av den nye bedrifta.

Enorm interesse

– Jeg tror det kommer til å bli god butikk. Hele poenget med å dra til Midtøsten er jo at det passer for folk mellom null og hundre år. Hadde jeg arrangert opplevelsesturer til Ibiza hadde det jo kun passet for de mellom atten og atten og et halvt, understreker gründeren.

Han er overbevist om at den enorme interessen rundt den nye Virrvass-forestillingen skyldes én ting.

– Det var jo ikke så mange som kom å så på Virrvass for et par år sida, men etter at jeg ble invitert har det blitt en voldsom blæst. De aller fleste kommer nok for å høre om den nye bedrifta mi, forklarer gründeren.

Den siste

Så langt har Virrvass-gjengen solgt godt og vel 1500 billetter. Da første ekstraforestilling ble satt opp ble 400 billetter revet unna på 11 minutter.

Fortsatt får gjengen bak Virrvass henvendelser fra folk som ikke har fått tak i billetter.

Knut Sneve bekrefter at det blir nok en ekstraforestilling.

Denne finner sted senere samme kveld som første ekstraforestilling. Billettene kommer for salg mandag 10. januar.

– Vi venter ikke at billetten skal bli solgt unna like fort som på første ekstraforestilling, men vi håper å fylle en fjerde sal også, sier Sneve.

Dette blir siste forestilling i denne omgang.