Trondheim: Ingen skal komme her og si at ikke lovens lange arm har humoristisk sans. Etter at en mopedist kjørte på en parkert politibil natt til lørdag tok det av på politi-twitten fra Trondheim:

Først ble det sendt ut følgende melding i firetiden natt til lørdag:

Parkert politibil ble påkjørt av moped på Møllenberg. Føreren stakk fra stedet. Som i eventyret om Askepott, så mistet han skoen i flukten.

Så kom oppfølgings-tweeten like etter på:

Det blir en laaang etterforsking hvis vi skal prøve skoen på alle potensielle i byen.

Og så ble twitreren poetisk av seg og la ut følgende melding på Twitter:

En mopedist i sitt mopedisthyremista kontroll over sykkelstyrehain kollidert iei pol'tibil-sifør hain mista ei sko som i eventyre

Vi får håpe det blir en like makelig vakt i natta som kommer - god vakt til de uniformerte i helga i alle fall!

SEND EN HILSEN TIL NØDETATENE MED EN RIMERICK!

En limerick er et kort, spøkefullt dikt som består av fem linjer som har en bestemt rytme og metrikk, og enderim etter mønsteret aabba.

Her er et eksempel:

En traust gammal bonde fra Gruagjømte julebrygg ute på bua;kona blandet i vann,men det skjønt´ikke hanog ble fyllesjuk bare på trua.

---

På porten til brannmester Bjerrehang skilt om hans hund og dens herre:- Her tar du en riskfor hunden er biskog eieren vesentlig verre!

---

Så griper vi pennen med iverog ser etterhvert som vi skrivermed rimord og fot,at vi fatter motog ordlek blir det vi bedriver.

Prøv du også! Send en hyggelig hilsen til én eller alle av våre nødetater; politi, ambulanse og brann - vis at vi setter pris på at de jobber og passer på mens vi andre har helg.

VIKTIG! I tillegg til at limericken skal inneholde én, to eller tre av nødetatene må det også inneholde et stedsnavn fra Oppdal eller Rennebu. Og en limerick kan gjerne være litt på kanten....

Alle bidrag som kommer på trykk får en hyggelig påskeoverraskelse i posten!

Send inn ditt bidrag til redaksjon@opdalingen.no eller legg inn diktet på vår Facebook-side

God helg!