OPPDAL: Oppdatert: I følge en pressemelding fra St. Olavs hospital er tilstanden til den 39 år gamle mannen, som ble skadet i en arbeidsulykke, stabil. Mannen er lagt inn til operasjon, men skadene beskrives som moderate.

En mann i slutten av 30-årene er fraktet til sykehus etter en ulykke på en gård ved Driva natt til tirsdag.

– Vi kan ikke si noe om hendelsesforløpet enda. Vi må vente til vi får tatt en prat med mannen, før vi kan si noe mer, sier lensmann Berit Trønsdal.

Mannens tilstand var fremdeles ukjent for politiet tirsdag formiddag.

Politiet fikk melding fra brannvesenet om ulykken klokken 00.20. Både politi, brann, ambulanse og luftambulanse ble utkalt til ulykken. En kranbil ble også rekvirert, men ambulansepersonell klarte å få mannen løs etter kort tid.

– Mannen ble sittende fastklemt under en minigraver på en gård ved Driva. Han blir behandlet på stedet og kjøres til St. Olavs hospital. Tilstanden er ukjent, sa operasjonsleder Victor Pedersen ved Sør-Trøndelag politidistrikt, rett etter ulykken.

Mannen drev arbeid på gården og ble funnet av familie, som syntes mannen ble borte for lenge etter fjøsstell. Han skal ha drevet med foring av kyr og veltet med minigraveren ned i en silo, i følge adressa.no. Det antas at han kan ha ligget fastklemt i nær to timer.