FRAMBANEN: Trener Olav Stavne er ikke hundre prosent fornøyd med det han ser av laget sitt denne høsten. Ettmålsseieren over Tiller sist søndag var både grei og rettferdig, men da Tiller 2 fikk lov til å spille mer etter hvilen, er det hjemmelaget som må ta ansvaret for det.

– Vi hadde sjanser til fem-seks mål i første omgang, med ved pause sto det fortsatt 0-0. Andre omgang ble mye jevnere og tida gikk veldig fort. Tiller fikk flere fete sjanser utover i omgangen. Derfor var det godt at Otte Hårstad scoret kampens eneste mål etter 82 minutter, sier Olav Stavne.

Bortelaget syns åpenbart at det var lite å si på resultatet. På nettportalen www:tronderfotball.no er Tiller 2 mer opptatt av at de selv hadde en rennbygg på laget under besøket på Frambanen.

«Den lokale helten fra Rennebu, Håkon Aalbu i tillerdrakt var solid fra sin backposisjon, skuddene satt ikke som vanlig, men han fikk imponert såpass at det vil være naturlig at Rennebu snart vil legge inn bud på denne lovende junioren.» står det å lese på internett.

Etter seieren over Tiller 2, ligger Rennebu på fjerdeplass på tabellen, a poeng med Røros som har en kamp mindre spilt.

Les mer i Opdalingen tirsdag.