Næringslivsprisen Årets Bedrift deles ut av Opdalingen i samarbeid med Oppdalsbanken. Utdelingen skjer i forbindelse med den årlige Næringskonferansen som i år finner sted 3. november.

1) Hovedkriteriet for næringsprisen er at hovedkontoret i bedriften må ligge i Oppdal eller Rennebu.

2) «Årets bedrift» er en bedrift, liten eller stor, som gjennom nyskapende ideer bidrar til vekst, mangfold og økt verdiskapning innenfor næringslivet i Oppdal eller Rennebu.

3) Det skal være en bedrift som skal ha en profil preget av synlighet, optimisme, være solid og vise til resultater, og det skal være en bedrift som har etablert en attraktiv merkevare gjennom målbevisst arbeid og profesjonell styring.

4) I tillegg må det være en bedrift som har ivaretatt et godt arbeidsmiljø, nytenkning og kreativitet.

5) Juryen skal også se etter bedrifter som samarbeider over fag- eller kommunegrensene.

Seks bedrifter er nominert, og juryen har hatt en tøff jobb – det er mange gode kandidater.

Årets jury består av banksjef Espen Eriksen, Opdalingens ansvarlige redaktør Tore Aasheim, forrige års vinner Gunnar Halgunset fra LH Bygg Entreprenør, Tina Lihaug Selbæk fra Nasjonalparken Næringshage og Merete Fossum fra Bygdasenteret på Berkåk.

I løpet av seks uker har Opdalingen skrevet om alle de nominerte, møtt de ansatte og via internettartiklene får man også interaktivt tilgang til regnskapstall og grafer som viser selskapenes utvikling. Sjekk ut de forskjellige nominerte i listen nedenfor.

Her er de nominerte til Årets Bedrift 2014: