- Det var som i en actionfilm, forteller et øyevitne som Opdalingen snakket med. Hun kom kjørende nordover da hun fikk se at Merzedesen som kom nordfra kjørte utenfor veien.

Sjåføren prøvde å holde kjøretøyet stabilt mens det fortsatte ferden på siden av veien på gresskråningen på østsiden av veien. Da sjåføren fikk bilen tilbake opp på veien fikk den en sleng slik at den spratt ut av veien og traff et tre cirka to meter opp på stammen. Derfra veltet bilen ned i steinrøysa og spratt rundt med sjåfør og passasjer på innsiden.

Takket være et solid karosseri, kollisjonsputer og en god porsjon flaks kom de to i bilen fra det med mindre skader. Kraften i ulykken kvalifiserer egentlig til at de involverte skulle ha blitt kjørt direkte til St. Olavs hospital, men man besluttet å kjøre begge to til legevakten i Oppdal.

- Vi kan ikke si noe for sikkert, men det kan virke som om sjåføren har sovnet bak rattet, uttaler politiførstebetjent Per Christiansen til Opdalingen. Han forteller at de i bilen var et ektepar i 50-årsalderen.

- Føreren, som vi på det nåværende tidspunkt anser å ha vært mannen, er fratatt førerkortet, opplyser Christiansen.

Øyevitnet som Opdalingen snakket med var fortsatt oppskaket av det hun hadde opplevd. Hun var på vei hjem fra Gjevilsvasshytta til Trondheim, etter å ha giftet seg i går.

- Ikke akkurat drømmeavslutning på helga, men det er jo bra det ikke gikk verre med de i bilen, forteller hun til Opdalingen.