OPPDAL: – Det ble en bra dag for kickers, vi tok hjem pokalen, og det var målet, sier en noe sliten Trond Heggdal i Fagerhaug kickers 1 etter lørdagens finale. Det endte med 4 – 0 til arrangørlaget i finalekampen mot Oppdal FC 2. I alt ni lag deltok i cupen, sju fra Oppdal, et fra Klæbu og et fra Rindalen. I alt 22 kamper ble spilt i Idrettshallen gjennom dagen.

– Arrangementet har vært kjempebra, vi har også et økonomisk overskudd som gjør at vi kommer til å satse på å få til det samme neste år, sier ansvarlig arrangør og medspiller på Fagerhaug kickers, Torkel Kant. Han var i tillegg meget godt fornøyd med at såpass mange tok turen til idrettshallen for å skue cupen som sist ble avholdt i 2003. Oppholdet har skyldtes for få lag til å arrangere. Med interessen rundt årets arrangement har man imidlertid en god grunn til å fortsette.

– Mye bra spilling og høyt tempo, spesielt til å begynne med, det er jo old boys, sier Trond Heggdal om nivået gjennom lørdagen.

Les mer i Opdalingen tirsdag

VINNERLAGET: Fagerhaug Kickers. Bak f.v: Ludvig Killingberg jr., Hans Vognild, Joar Rise Hoel, Arve Pettersen, Ola Skreen og Trond Heggdal. Forran f.v: Paul Arne Nøstberg, Åsmund Gjerstad, Per Willy Hoel.