SUNNDAL\OPPDAL: Aslaug Koksvik (46) blir ny medarbeider i Aktivum Midt-Norge (Aktivum).

– Etter et års tid i Aktivums styre kjenner Aslaug selskapet godt. Dette kombinert med Aslaugs bakgrunn og kompetanse gjør oss sikre på at vi har funnet rette person til å bli med i den videre utviklingen av selskapet, sier daglig leder i Aktivum Midt-Norge Asgeir Meland.

– Jeg ser på Aktivum som et spennende selskap, med stor variasjon i oppgaver og prosjekter, sier Koksvik selv. – Jeg liker å jobbe med utvikling, og engasjeres av at nye prosjekter ser dagens lys. Det ligger mye kompetanse i Aktivum, jeg oppfatter selskapet som en solid og seriøs aktør i markedet, der jeg ønsker å kunne bidra med min kompetanse og erfaring.

Koksvik har mangeårig bakgrunn fra markedsarbeid, ikke minst som eier, daglig leder og styremedlem i reklamebyrået Unniform AS i Kristiansund. Hun har også lang erfaring fra kommunepolitikken i Tingvoll. I tillegg til stillingen i Aktivum vil Koksvik fortsette som eier og styreleder i det Oslobaserte konsulentselskapet b-leading.

- Vi er svært glade for å ha Koksvik med på laget, sier Meland. Hun har allerede et etablert nettverk i hele Aktivums virkeområde på Nordmøre, i Romsdal og i Trøndelag. Hennes yrkeserfaring innen markedsarbeid vil bli en svært viktig del av Aktivums videre utvikling som kompetanseselskap.

Koksvik går inn i førti prosent stilling som markedsansvarlig i Aktivum Midt-Norge AS fra 11. januar og vil arbeide med prosjekter både på Nordmøre og i Trøndelag.