OPPDAL: Akkurat nå er Flaten brennaktuell med storsuksessen «Spring Awakening» nettopp ved Trøndelag Teater. En forestilling som har fått knallgode kritikker - mye av den nettopp på grunn av Flatens grep om musikken. I helga var han hjemme i Oppdal for å bidra til Oppdal Songlag og Oppdal Musikkforening sin Vårkonsert. Og når Trøndelag Teater som første profesjonelle teater i Norge dramatiserer og iscenesetter familiemusikalen «Rock’n Roll Wolf» våren 2011, inntar han igjen rollen som kapellmester.

«Rock’n Roll Wolf», eller «Mama» som filmen heter på originalspråket, er en prisbelønnet rumensk/sovjetisk/fransk film fra 1976, med kultstatus over store deler av Europa. Teatret har kjøpt rettighetene til ide, konsept og manus av Elisabeta Bostan, og musikk av Themistocle Popa og Gerard Bourgeois.

Trøndelag Teaters oppsetning av «Rock’n Roll Wolf» blir en spektakulær familiemusikal full av fantasi, eventyr, musikk, sang og dans. Det er Ragnar Olsen som har oversatt sangtekstene, mens Tyra Tønnesen skal ha regien.