Oppdal: Denne påsken blir det ikke bare ekstra trøkk på oppdateringene på opdalingen.no, i år blir det også ekstra action for vårt nettbaserte TV Opdalingen og maskoten moskusen Magne.

Opdalingen er lokalavisen for Oppdal og Rennebu, men vi er også med i Amedia som gjør at vi samarbeider med aviser som Tidens Krav. Denne uken hadde vi totalt fire kamerateam i aksjon, og resultatet får du se i løpet av påsken - du kommer helt sikker til å se igjen kjentfolk!

Vår journalist Truls Lereggen var sammen med TV-folkene fra Kristiansund på filmtokt i vårt distrikt. Enkelte innslag sendes kun på opdalingen.no, mens andre vil også brukt av andre slik at det gir god markedsføring for påskelivet her oppe på fjellet. Vi kommer til å legge ut minst to videoer hver dag.

Følg med på opdalingen.no i løpet av påsken, når du ser moskusen Magne og TV Opdalingen vet du at det er video på gang.

IKKE GLEM FOTODUGNADEN!

Send inn dine flotteste, morsomste og vakreste påskebilder fra Oppdal og Rennebu; selfier er kjempetøft! Du kan enten sende dem via MMS til 992 75 900 eller til redaksjon@opdalingen.no. Bildene blir lagt ut på nett i bildeserier for å presentere Oppdal og Rennebu!