KULTURHUSET: Den musikalske forestillingen «Let it Rock» fengslet publikum allerede fra da den åpnet med originalversjonen av «Cross Road Blues» og etter vel en og en halv time avsluttet med en minneverdig versjon av The Beatles’ «Stg. Pepper’s Lonely Hearts Club Band».

Gjennom forestillingen ble publikum, som i følge Alnæs var det beste de har spilt for, vitne til et variert og storslått låtutvalg. Med hjelp fra åtte imponerende artister på scena ble låtene også hevet til et musikalsk nivå folk vil huske lenge. I tillegg ble tidenes ti beste gitarriff kåret, hvor riffet i «Back in Black» av AC/DC tronet øverst.

Om lag midtveis i konserten kom Frode Haarstad til publikums begeistring også inn på scena. Han hadde selv valgt ut låta «People In Motion». En rebellisk rockelåt fra 70-tallet av bergensbandet SAFT. Da konserten nærmet seg slutten kom Haarstad igjen inn på scena, denne gangen med låta «I Can't Help Falling in Love With You» iført full Elvis-bekledning.

– Jeg har aldri vært med på noe så proft. – Det var en opplevelse, spesielt med det flotte publikummet, sier Haarstad etter konserten.

Les mer i Opdalingen tirsdag

SOM KONGEN SELV: Frode Haarstad sørget for ekte Elvis-stemning.