Resten av anlegget, altså Vangslia og Ådalen, vil gå som normalt fram til siste åpningsdag for sesongen 2007/2008, som blir søndag 27. april. Håkerekspressen er unntaket. Denne vil være stengt i ukedagene.

Sparer driftsutgifter

I midtukedagene vil dagskort og flerdagerskort selges med 15 prosent rabatt.

– Denne ordningen sparer oss for nesten en halv million kroner i driftsutgifter. All erfaring viser at besøket i midtukene etter påske er svært lavt, til tross for flere forskjellige tiltak for å øke omsetningen.

– Med dette tiltaket vil vi få frigjort kapital som kan bidra til å styrke produktet til neste sesong. I stedet for å kjøre tomme heiser, vil vi bruke pengene på produktutvikling sier, sier heissjef Håkon Wognild i Oppdal skisenter.

Innfører midtukerabatt

Han legger til at rabatten på heiskort, som gjelder ut sesongen, ikke var mulig tidligere på grunn av delt eierskap i skiheisen.

– Midtukerabatten som innføres nå er en direkte konsekvens av at vi nå eier hele anlegget. Vi takker publikum for en fantastisk sesong, og trapper ned aktiviteten fram mot sesongslutt den 27. april, sier hovedaksjonær og daglig leder i Oppdal Booking, Johan Schønheyder.

Gondolen i Hovden åpner for normal sommerdrift lørdag 20. juni.

STENGER I STØLEN : Daglig leder i Oppdal skiheiser, Håkon Wognild, og Knut Dørum stenger heisene i Stølen og Håkerekspressen i ukedagene.Arkivfoto