BERKÅK: Dette er regionens første ladestasjonen langs E6 sør for Trondheim og en merkedag for både vanlige veifarende, hyttefolk og lokale innbyggere.

- Berkåk er kjent for sine stasjoner, både bensinstasjonene med billig drivstoff og jernbanestasjonen. Nå er også hurtigladestasjonen på plass, noe som vi tror er med og styrker næringslivet, sa ordføreren.

Beliggenheten er optimal og de som kjører langs E6 kan ikke unngå å se anlegget der det er plassert kloss inntil hovedferdselsåren. Området er også tilrettelagt for utvidelse, hvis det behovet skulle oppstå.

- Dette er en ideell lokalisering i sentrum og perfekt plassert for de som skal på hytta og lade batteriene. Nå kan de også lade bilen, sa Lånke, og roste samtidig samarbeidet med involverte aktører og fortsatte;

- Moder jord lider, og dette tiltaket er med og peker i riktig retning, og jeg håper dette vil bety noe for oss alle. Vi må kanskje vurdere å anskaffe el-biler selv, sa han uten å komme inn på om akkurat det gjaldt privat bilhold eller den kommunale bilparken.