RENNEBU: I morgentimene i dag kjørte en semitrailer ut på Rv3 mellom Ulsberg og Innset. Politiet fikk melding om utforkjøringen 07:39. Traileren var på vei sørover.

– Et kjørefelt var sperret, mens et var åpent for personbiler, men sperret for større kjøretøy, sier Bjørn Trøite ved Rennebu lensmannskontor.

Traileren har blitt fjernet fra veien og trafikken flyter relativt normalt. Veien vil imidlertid bli stengt når traileren skal dras opp på veien igjen. Det er usikkert når dette vil bli gjennomført.

Trailerne slet også på det glatte føret i går og politiet måtte purre på å få strødd veien.

Ved tretiden fikk politiet melding om en trailer som hadde knekt ei aksling og mistet hjulet i 80-sona 2 km nord for Berkåk.

- 15:48 hadde traileren fått byttet hjul og ble eskortert til Berkåk, sier Trøite.

Like etter kom en ny beskjed om en trailer som sto delvis utenfor veibanen like sør for avkjøringen ved Ulsberg, og hadde dekkproblemer på glatta.

18:07 kom siste melding. Da sto en utenlandsk trailer fast ved Pynten, langs E6, fire kilometer sør for Berkåk. Traileren kjørte inn på vertsstasjonen ved Pynten, som ikke var brøytet og hvor det lå rundt 40 cm snø.

I følge Trøite har veimeldingssentralen oppfordret om at stasjonen brøytes, men har fått beskjed av Mesta at denne kun brøytes ved kontroller på stedet.

Har du bilde av dagens trailer eller en av de som hadde problemer langs E6 i går?

Send en mail til redaksjonen