OPPDAL: Ådalen åpner torsdag, og dermed er alle heisanleggene i Oppdal klare til å ta imot fartsglade skientusiaster.

– Vi har fått bra med snø i det siste, og med det siste påfyllet som kom denne uka er det nå klart for åpning av heisen i Ådalen. Det betyr at alle fire fjell i Norges største alpine skiområde er åpne, forteller en entusiastisk Tore Meirik i Oppdal booking.

Hotellrom for en krone

Samtidig minner han om en-krones tilbudet på Hotell Nor for de som kjøper heiskort.

– Men hotellet er i ferd med å fylles opp i helgene framover, så det er lurt å bestille i god tid, oppfordrer Meirik.

Barneskirenn og Jibcamp

Allerede første helg med totalåpning vet Meirik og Oppdal skisenter å lokke med aktiviteter i helgen.

I både Vangslia og Stølen er det barneskirenn, men Meirik framhever sesongens andre Jibcamp som helgens viktigste hendelse. Denne er for de yngste jibberne, og det er få plasser igjen.

– Dyktige instruktører fra Oppdal skigymnas har sørget for at Jibcamp har blitt et virkelig populært tilskudd til aktiviteten i Oppdal skisenter. Mange gleder seg, og det er alltid like hyggelig å se så mange glade kids i parken, sier Meirik.

Terrengparken

Han avslører også at det jobbes på spreng i terrengparken og at det blir bygd et stort hopp samt flere rails til helgen. Dermed får den store linja i parken et stort og et medium stort hopp og rails. Også i Miniparken bygges det, og minst ett hopp og flere rails vil være klare lørdag morgen.

– Miniparken er flyttet til Lysløypa i år. Dette sikrer mer stabile snøforhold, samtidig som Miniparken får belysning på kveldskjøringa, som er fredager i Vangslia.

I tillegg blir det i løpet av helgen skidemo med Scott og Nordica samt demo på NTN-systemet til Rottefella.

(Foto: Oppdal skisenter)