OPPDAL: Det var Norgespremiere på denne nye norske filmen i Oppdal, og som alltid fylles nesten alle premiereforestillinger i vår sal på 104 plasser. Med 90 på den første og 88 på den siste viser det at Oppdalingene liker norsk skrekkfilm. Vi har sett det på Fritt Vilt 1 og 2 samt Villmark og Rovdyr.

Nå altså Død Snø med så godt som fulle hus.

- Enkelte kritikere spår Død snø til å bli årets ungdoms-hit på kino, og det ser vi også på publikummet i Oppdal. Ungdommer er flinke til å gå på kino og var nok i flertall på kveldens forestillinger, forteller kinosjef Morten Haagensen.

Død snø fortsetter på kino i Oppdal tom. onsdag 21. januar. Neste forestilling blir søndag kveld.

Max Manus er nå oppe i 2200 solgte billetter i Oppdal. Vi nærmer oss Mamma Mia-tall på Max Manus. Kveldens forestilling var også fullsatt, og nå har vi satt opp flere ekstraforestillinger for å dekke etterspørselen. Foreløpig er siste dag med Max Manus mandag 19. januar. Da har vi vi vist hele 34 forestillinger med Max Manus.

- Når vi også ser at Australia har blitt en stor hit i Oppdal med nesten 800 besøkende har årets kinostart vært helt enestående. På de 9 første dagene har 1500 løst billett til kino i Oppdal. Det er veldig bra og veldig artig.