OPPDAL: Mariell Tverrå Løkås har jobbet med flere ulike ting, blant annet som sjarkfisker i Finnmark, før hun startet på linje for kulturjournalistikk ved Heimly Folkehøgskole på Finnsnes i 2000.

Hun har siden jobbet hovedsakelig med kultur- og reportasjejournalistikk. Først såvidt innom Troms Folkeblad, før hun dro til Nordlys i Tromsø. Våren 2004 flyttet hun til Mo i Rana og begynte som kulturansvarlig i Rana Blad. I fjor høst ble hun tatt opp som deltager ved A-pressens Drivhus.

Det siste året har Mariell Tverrå Løkås vært redaktør i den felles bilagsavdelingen til Rana Blad og Helgeland Arbeiderblad, der hun har jobbet med flere ulike magasiner og bilag.

Mariell Tverrå Løkås er oppvokst i Valnesfjord i Nordland

– Jeg reiser til Opdalingen og jobben som enleder med skrekkblandet fryd. Avisa er i en knivskarp konkurransesituasjon, noe som er både utfordrende og veldig motiverende. Samtidig har jeg hørt veldig mye positivt om både de ansatte og Oppdal, så jeg gleder meg til å bli kjent både med menneskene og stedet, sier Mariell Tverrå Løkås.

Opdalingen kommer ut i kommunene Oppdal og Rennebu, tirsdag, torsdag og lørdag, i et opplag på 2655. Sterk satsing på nett har ført til at omtrent to tusen unike brukere besøker oss daglig på nett.

Selskapet eies av A-pressen og er en del av medieregionen Midt-Norge som består av 21 selskaper med blant annet ni aviser som Rana Blad, Helgeland Arbeiderblad, Namdalsavisa, Stjørdalens Blad, Malvik Bladet, Arbeidets Rett, Opdalingen, Aura Avis og Tidens Krav. Totalt har medieregionen Midt Norge ca 290 ansatte og en årlig omsetning på vel 410 millioner.