Morten Husby, Vemund Ørstad, Anders Bjørgum, Håvard Mellem og Stig Høiberg utgjør klubbens eliteserielag. Målsettingen er å berge plassen i eliteserien.

- Men det er veldig jevnt, og da kan vi like godt ha som målsetting å bli blant de fire beste som vil være direkte kvalifisert til NM, sier Stig Høiberg.

Høiberg er lagets nestor og den som skal bidra til å gi de fire unggutene det ekstra løftet som skal til for at målsettingen skal være innen rekkevidde. Med sin store erfaring og EM-bronse som høydepunktet har Høiberg mye å bidra med.

- Jeg har ingen personlige ambisjoner, men min ambisjon er at dette skal bli det beste juniorlaget i Norge, sier Stig Høiberg. Han vil selv spille på laget i eliteserien og være lagleder i juniorturneringene.

Til tross for sin unge alder har dette laget vist seg som et godt turneringslag. Det viste ikke minst eliteseriekvalifiseringen der de med rent juniorlag ble nummer to etter OL-vinner Trulsen, som måtte gå veien om kvalifisering etter at de ikke hadde deltatt nasjonalt siste sesong. Under fjorårets NM i Oppdal var de også det eneste laget som slo NM-vinner Ulsrud. I junior-NM ble det sølvmedaljer.

I år går begge eliteserierundene i Snarøyhallen. Det betyr ikke at Oppdal blir uten store curlingturneringer. Både NM senior, NM juniog og NM mixed skal arrangeres i Oppdal Curlinghall. Klubben skal også denne sesongen feire sitt 50-årsjubileum.

Helga 24.-26. oktober skal det nye eliteserielaget delta i Solstad Cup i Karlstad, Sverige. Dette er en internasjonal turnering med deltakelse fra flere land. Laget deltar for å skaffe seg erfaring før eliteseriestart helga etter.

Første lag med sponsornavn

På tradisjonelt vis ville det utvilsomt vært naturlig å kalle dette laget for Oppdal CK/lag Høiberg. Som det første laget i Norge har de valgt å bruke lagets sponsor sitt navn. Klesimportøren Vertikal AS i Hemsedal er lagets sponsor, og laget har fått navnet Team Lowe Alpine. I utlandet er det vanlig å bruke sponsorens navn på laget.

- Vi synes det er viktig å fokusere på hele laget – ikke bare navnet på en av spillerne. Etter OL er det nok svært mange som kun kjenner navnet til Pål Trulsen, men han hadde selvsagt ikke vunnet OL-gull uten hele lagets innsats, sier Stig Høiberg.