Opdalingen-journalist Fredrik Borchgrevink Lange (25) har fått drømmejobben som sportsansvarlig i Trønderbladet. Han fratrer stillingen i Opdalingen i løpet av året.

- Det var over 40 søkere til stillingen i Trønderbladet og det er jo et kompliment til Opdalingen at vi har huset og utviklet et slikt talent, uttaler redaktør Tore Aasheim.

- Fredrik har vært hos oss siden starten på 2015 og han har bidratt med entusiasme og arbeidslyst, og et spesielt engasjement for vår satsing digitalt.

- Opdalingen har et godt samarbeid med søsteravisa vår i nord, så vi regner med å jobbe sammen med Fredrik også i tiden som kommer.

Jakten på Fredriks erstatter er allerede i gang, og det vil fortsatt være sterkt fokus på digitale plattformer og nyheter.

Her er teksten i stillingsannonsen:

JOURNALIST i fast stilling

En av våre ansatte har fått drømmejobben som sportsansvarlig i en av våre søsteraviser i Adresseavisengruppen, og Opdalingen søker derfor etter en journalist i 100 % fast stilling.

Vi er på jakt etter en tøff allround-journalist som evner å finne fram til gode og viktige nyheter for våre lesere.

Du må like å jobbe i et hektisk miljø og takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Vi er i en sterk konkurransesituasjon så vi søker en «vinnerskalle».

Vi søker en kreativ og initiativrik person, med sterk digital kompetanse og som ser nytten av å bruke sosiale medier. Du har gjerne sansen for det gode bildet og liker å fotografere.

Det er en fordel om du har tilknytning til vår region, men ingen betingelse, og vi ser gjerne at du har utdanning og erfaring som journalist. Førerkort og egen bil er nødvendig. Stillingen medfører kvelds- og helgearbeid i fast turnus. Arbeidssted er Oppdal og den som får jobben bør være forberedt på eventuelt å flytte til Oppdal eller Rennebu.

Tiltredelse snarest. Søknadsfrist 25. oktober.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med ansvarlig redaktør Tore Aasheim på telefon 970 80 400 eller tore.aasheim@opdalingen.no,

eller klubbleder Katrine Silseth Naas på telefon 913 88 680 eller katrine.naas@opdalingen.no.