• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Lokalfotballen
  • Meninger
  • eAvis
  • RadioE6

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheter →

– Vi tok sjansen og slo til

IMI Stølen hadde to valg. Enten trappe ned driften eller oppgradere kjøkkenet til flere millioner. De valgte det siste.

foto
Med et splitter nytt storkjøkken på 70 kvadratmeter kan Ingebjørg Aalbu og daglig leder Jakob Nilelsen ved IMI Stølen lage mat til enda flere gjester. Foto: Fredrik B. Lange
Fredrik Borchgrevink Lange
Oppdatert: søndag 28. februar 2016 kl. 12:00
Artikkelen er mer enn sju år gammel
Publisert: søndag 28. februar 2016 kl. 12:00 Oppdatert: søndag 28. februar 2016 kl. 12:00
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig Redaktør
Per Roar Bekken
Redaksjonen
redaksjonen@opp.no
Markedsavdeling
annonse@opp.no
Abonnement
abonnement@opp.no
Besøksadresse
Inge Krokanns veg 15A, 7340 Oppdal
Tips
redaksjonen@opp.no
Telefon
Mediehuset OPP: 72 42 40 04
Radio E6: 72 42 20 80

Opp arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Opp har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Opp.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.
Informasjon om åpenhetsloven.