Som eier av heisene og ikke leier har Johan Schønheyder og Oppdal booking lagt grunnlaget og rammebetingelsene, i samarbeid med direktør Kjetil Reinsbnerg i Eiendomsmegler 1 for ei utbygging av Oppdal som skidestinasjon.

Trenden har snudd

– Allerede nå kan jeg si at trenden har snudd, sier en åpenhjertig Johan Schønheyder, da Opdalingen møter han og Kjetil Reinsberg på toppen av Hovden 2. påskedag.

Slik tillater Johan Schønheyder å oppsummere påska 2008 i stikkords form:

– Hotellpåska er tilbake. ikke siden 1980-tallet har vi merket en slik pågang på varme senger. Hadde vi hatt kontroll på flere senger, blant anna i Laindsbytorget, kunne vi ha solgt mer. Vi var utsolgt for leiligheter to og en halv måned før påske.

– Det er mange år siden vi hadde fullt belegg på Nor, Quality, Oppdal gjestetun og Vangslia fjelltun i tre døgn sammenhengende i påska. Det hadde vi i år.

Omsetningsrekorder

– Ellers hørte jeg at Peppes pizza hadde ny omsetningsrekord.

– Domus hadde omsetningsrekord på en dag onsdag før påske med 2,250 millioner kroner. Og jeg synes det er umåtelig trivelig og positivt at folk handler så mye når de er her.

– Vpg hadde en kjempeomsetning og rekord på salget. Jeg tror de solgte mer en dag denne påska enn hele påska i fjor.

– Ellers er det svært positive meldinger å høre fra bensinstasjoner, sportsforretninger og dagligvarer.

– Heisene hadde omsetningsrekorder. Skjærtorsdag og påskeaften var store dager.

Alt i alt ei fantastisk påske der været kom de siste dagene med knallsol og fine temperaturer i bakkene, sjøl om det var litt kaldt, ned mot 20 minus, om natta.

I Opdalingen torsdag oppsummerer vi påska og du kan lese mer om planene og vyene Johan Schønheyder og Kjetil Reinsberg har for oppdal som skidestinasjon.