Hugo Fiksdal er fremdeles i vinden på TV2s Farmen. Han står fram som den store arbeidshesten og legger ned en enorm arbeidsinnsats.

Førstekjempe

Likevel valgte storbonde Torkel å velge Hugo som førstekjempe.

– Da er krigen i gang, sa Hugo Fiksdal. Han følte seg skikkelig dolket i ryggen og vi føler med han. Torkel hadde virkelig lite fint å si om Hugo. Det er tydelig han ikke har lært å kjenne han i det hele tatt. Å kalle Hugo dum i hodet og nærmest idiot er helt bak mål.

I seks uker har Hugo stått på og jobbet som en av de ivrigste når de gjelder arbeid. I tillegg harv han ryddet unna konkurrenter i to tvekamper tidligere. Han har også vært storbonde to ganger og sikret seg en finalekniv.

Skal knuse gutten

– Nå vet jeg hvem jeg kan stole på her, og det er kun en mann, sa Hugo onsdag kveld og såg bort på Geir Ove.

– Jeg skal totalt knuse gutten, og levere han på dørstokken til mora, sa han til Geir Ove etterpå.

Lørdag vil dramatikken starte for alvor, lover TV2 på sine nettsider. Unni konfronterer Hugo med truslene Hugo kom med til Torkel, som hun oppfattet som veldig sterke. Hun får kontrabeskjed om at han synes det er helt forkastelig at Torkel har løyet til han.

Vil vinne

– Min målsetting er å vinne, men jeg skal vinne som jeg er, fastslår Hugo bastant.

Som førstekjempe får han sjøl velge hvem han skal kjempe mot. Storbonden Torkel er immun, men alle andre blant mennene kan han velge som andrekjempe.

Følg med i Farmen lørdag. Da kommer dramatikken og tvekampen.