OPPDAL: Opdalingen inviterer alle spillerne fra Oppdal og Rennebu som var med på Norway Cup til pizzafest på Peppes.

Vi fikk inn veldig mange fine bilder fra årets store fotballturnering og som takk for hjelpen bestemte oss for å invitere alle som var i Oslo under Norway Cup-uka.

Quiz

Til pizzakvelden blir det også være en quiz hvor det vanker flere flotte premier. Hovedpremien kommer fra Norway Cup og samarbeidspartnerne.

– Norway Cup i samarbeid med Coop/Umbro ønsker å gi et draktsett, til bruk i sesongen 2015 til vinnerlaget på quizen, forteller Torbjørn Andersen fra Norway Cup/Bækkelagets Sportsklub.

Pakken inneholder fotballtrøyer, shortser, strømper, markeringsvester til 18 spillere (inkludert keeperdrakt) og tre drakter til lagledere.

Da er det bare å starte puggingen og stålsette seg for quizen på Peppes 16. september. Ett hint; det kommer til å være en god del sportsspørsmål, avslører quiz-general Katrine.

Ikke meldt på laget ennå?

Opdalingen inviterer til gratis pizzafest tirsdag 16. september klokken 17.00 - 19.00 på Peppes Pizza i Oppdal. Alle spillerne fra Oppdal og Rennebu som var med på årets Norway Cup er invitert.

Vi byr på pizzabuffet og en drikke per person. Lagene og cirka antall spillere som kommer må meldes av lagleder til tore.aasheim@opdalingen.no eller sms 970 80 400 innen mandag 15. september.