TYDAL: Lørdag gikk andre runde i årets midtnorske mesterskap i snøscootercross av stabelen i Tydal. Fire oppdalinger stilte til start.

Elias Ishoel viste nok en gang at han er raskest på snøscooteren i klassen «Ungdom 12 – 14 år», og vant begge kvalifiseringsheat i tillegg til finalen. Tolvåringen fra Oppdal vant også den første runden i mesterskapet, som fant sted 2. januar.

Også Mats Ørstad, som kjører i samme klasse som Ishoel, imponerte lørdag. Etter to kvalifiseringsheat og finalekjøring kan han se tilbake på en tredjeplass og to andreplasser. En av de i finalen. I klassen «Ungdom 12 – 14 år» stilte også Eilert Godtland, men kunne ikke delta da snøscooteren ikke ville starte.

I klassen «Pro Stock 600» stilte Steffen Øyamo Ekrann (19), som endte dagen med en sterk femteplass i finalen.

­ Jeg er godt fornøyd med femteplassen, selv om jeg fikk en dårlig start, sier Ekrann. Nittenåringen forteller at han nesten ikke har kjørt snøscooter i vinter.

­ Det har vært dårlig med kjøring så langt i vinter. Det skyldes rett og slett at det ikke har vært noe snø. Jeg har bare kjørt to løp så langt, så har ikke blitt helt vant til scooteren, sier Ekrann. Han forteller om lite snø på banen i Tydal, og at det ble snøvær først på løpsdagen gjorde det ikke enklere.

­ Det var fryktelig vanskelig å se, slet endel med dugg på brillene, men det var likt for alle, sier Ekrann.

Søndag stiller han i likhet med Elias Ishoel, Mads Ørstad og muligens Eilert Godtland til start når det er klart for tredje runde i midtnorskmesterskapet.

­ Jeg liker banen de har i Brekken veldig godt. Så da blir det full gass. Forhåpnetligvis kommer jeg på pallen, sier Ekrann.