OPPDAL: Flaskepostene er et stunt i forbindelse med både filmen «En helt vanlig dag på jobben» og Riksteaterforestillingen «Hvem er redd for Virginia Woolf?»

Ingar Helge Gimle blir å se både på filmlerretet og i storsalen i Oppdal kulturhus i april. Filmen «En helt vanlig dag på jobben» er bygget på tidligere SE & Hør-journalist Håvard Melnæs bok med samme navn, hvor vi får se Gimle spille kronprinsesse Mette Marits far Sven O. Høiby. Filmen kan du se i Oppdal kulturhus fra og med 15. April. Alle som kjøper kinobilletter til filmen i Oppdal, får 100 kr i avslag på teaterforestillingen «Hvem er redd for Virginia Woolf?»

– Selvfølgelig følges «flaskepost-tradisjonen» opp, men da i ny drakt! Her kan du vinne billetter til både Virginia Woolf, kino og bad, skriver Anne Lise Fløttum ved kulturhuset i en mail til Opdalingem.

Og uka etter kan du se ham i Riksteatrets forestililng «Hvem er redd for Virginia Woolf?»

Gimle kommer da sammen med et stjernelag av skuespillere til Oppdal kulturhus 21. april, der vi også får møte Annette Hoff, Nils Jørgen Kaalstad og Marian Saastad Ottesen. Alle med erfaring fra film, TV og teater.

Med krig og fest har Edward Albees «Hvem er redd for Virginia Woolf?», blitt verdens mest berømte nachspiel. Linjen mellom hat og kjærlighet er syltynn når ekteparet George og Marthe inviterer det yngre paret Nick og Honey hjem på fuktig etterfest.